web1

evertOndersteuning is een behoefte voor mensen die steeds tijd te kort komen, het te moeilijk vinden, er zelf niet uitkomen, of zich niet willen verdiepen in de groeiende papierwinkel en regels die steeds groter wordt.  De realiteit van de dag leert dat we er niet jonger op worden en we mede daardoor het een steeds ondoorzichtiger geheel vinden. Wel veel levenservaring, maar ook van sommige zaken toch gewoon geen weet.

Onze samenleving vergrijst: dat is algemeen bekend.En daartoe zorgt onze Overheid ervoor dat u op hulp en ondersteuning kunt rekenen. Om ervoor te zorgen dat men dan wel op een verantwoorde manier kan wonen en leven, is er tevens voor gekozen om zolang mogelijk zelfstandig te kunnen blijven wonen. Maar kent u eigenlijk wel de weg? Er zijn tegenwoordig zoveel afkortingen en subsidieregelingen dat men door de bomen het bos niet meer ziet.

Bent u bekend met de vernieuwingen in de gezondheidszorg? Weet u waar u met uw klachten en bezwaren terecht kunt. Wellicht wel als het hulp in de huishouding of hulp bij persoonlijke verzorging betreft. Weliswaar zijn dit de meest bekende, maar zeker niet de enige. Het regelen van de alledaagse zaken wordt lastiger en zeker niet minder. Uw papierwinkel wordt alleen maar meer en ingewikkelder. Naast de post, de krant en de reclame aanbiedingen vergen andere zaken meer van uw aandacht, energie en tijd.