web1

107267Het gemak van een abonnement
 

Elke administratie klus kunt u eenvoudig en gemakkelijk uitbesteden bij Senioren Adviesbureau. Even contact opnemen, uw wens doorgeven en daarna heeft u er geen omkijken meer naar, alles wordt voor u geregeld. Men een maandelijks abonnement bent u verzekerd van deze unieke dienstsverlening. Er zijn drie abonnement opties, afhankelijk van uw situatie en uw wensen. Op basis van een financiële analyse krijgt u een advies, welke pakket het beste bij u past. Tijdens dit gesprek kunt U ook zelf aangegeven welke diensten u uitgevoerd wilt hebben. Staat een dienst niet in mijn overzicht, neem dan contact met ons op en ik zorg voor een optimale afhandeling.

 

Vanzelfsprekend kunt u overstappen van de ene abonnementsvorm naar de andere, een telefoontje of e-mail is voldoende. Een abonnement bij Senioren Adviesbureau heeft een looptijd van een jaar. Gedurende deze periode heeft u recht op mijn advies en onze begeleiding en maak ik het u zo gemakelijk mogelijk.

Eerst een keer uitproberen is ook mogelijk! Zonder enige verplichting zal ik u gedurende een hele maand het SAB-gevoel laten beleven. Vervolgens kunt u zelf de keuze maken om altijd te kunnen genieten van gemak.

"Economy" pakketabonnement

Voor maandelijks € 17,50 kunt u al een beroep doen op de dienstverlening van Senioren Adviesbureau. Dit is inclusief een deskundige analyse van uw administratie en het te verwachten onderhoud. Met één telefoontje regelt u alles. Ook via de website en e-mail kunt u vragen stellen en verzoeken indienen. U krijgt periodiek meer informatie over de diverse diensten van Senioren Adviesbureau. Aan onderhoud en eenvoudige administratieve handelingen worden 5 uren op jaarbasis besteed.

"Standaard" pakketabonnement

Dit pakket kost € 34,50 per maand en naast de voordelen van het "economy" pakketabonnement kunt u gebruik maken van de jaarlijkse fiscale verwerking. Te denken valt aan o.a. verwerking belastingaangifte, aanvragen en/of wijziging zorgtoeslag of huurtoeslag. Aan onderhoud en administratieve handelingen worden 15 uren op jaarbasis besteed.

"Full-service" pakketabonnement

Voor € 55,00 per maand wordt het "standaard"pakket abonnement aangevuld met een eenmalige financiële analyse van uw belasting, uw verzekeringspakket en vermogen/eigen woning. In nauw overleg met u worden werkzaamheden automatisch in een planningschema gezet en tijdig uitgevoerd. Aan onderhoud en administratieve handelingen worden 40 uren op jaarbasis besteed.

U heeft verder geen omkijken naar het onderhoud van uw administratie.