web1

22489Online service Senioren Adviesbureau

Het Senioren Adviesbureau staat altijd voor u klaar. Vragen, opmerkingen en verzoeken kunt u sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of u belt mij. Telefoon 0575-845811. Ik ben op werkdagen bereikbaar van 09.00 - 17.00 uur. Ik kan natuurlijk ook even bij u langs komen. Als u vooraf even belt voor een afspraak dan weten wij zeker dat u de tijd krijgt die u verdient!

 

 

Vaak gestelde vragen:

 

Voor wie is Senioren Adviesbureau bedoeld?

Voor iedereen die bepaalde zaken op financieel, fiscaal of vermogen professioneel geregeld wil hebben, zonder daar zelf omkijken naar te hebben. Verder complexe vragen over de WMO, b.v. advies, hulp of ondersteuning bij invullen formulieren of informatieverstrekking. Individuen die tijd te kort komen of het te moeilijk vinden of zelf er niet uitkomen.

 

Hoe kan ik eenvoudig klant worden en hoe wordt het samenspel logistiek geregeld?

  • Neem vrijblijvend contact met mij op;
  • Afspraak maken om uw wensen te bespreken;
  • Diensten o.b.v. uurtarief of abonnement.

U heeft keuze uit drie abonnementsvormen op basis van uw eigen thuissituatie en dit geeft u het recht op gebruik van het aangeboden dienstenpakket. Een vrijblijvende check is echter tijdelijk ook mogelijk om gedurende een volle maand kennis te maken met het SAB concept. Met onze langjarige ervaring en kennis in deze sector bereiken we samen door u gewilde resultaat. Daarna kunt u uw keuze maken voor een zorgenloze invulling.

 

Ik mis aspecten in het overzicht!    Daarvoor hebben we een oplossing:

 

Als een voor u belangrijk service aspect of onderdeel niet in het overzicht staat is dat eenvoudig op te lossen door contact met het Senioren Adviesbureau op te nemen en in overleg een oplossing aan te bieden. Indien blijkt dat meerderen behoefte hebben aan dit serviceaspect, dan is dat voor ons een belangrijk signaal om dit in ons servicepakket op te nemen.

 

Hoe blijf ik op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen?

U blijft natuurlijk ook op de hoogte van ontwikkelingen door regelmatig op onze website in te loggen. U kunt hier lezen welke oplossingen wij bieden aan gevolgen voortvloeiend uit nieuwe ontwikkeling en regelgeving.

 

Toch nog een vraag?

Als u toch meer wilt weten kunt u ons bellen of een e-mail sturen met uw vraag en contactgegevens naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wij zoeken dan zo spoedig mogelijk contact.