bank

U wilt zorgeloos genieten met de zekerheid dat uw bankzaken prima geregeld zijn. Wij kunnen u daarbij behulpzaam zijn. Wij denken met u mee en geeft u advies hoe u uw financiële zaken het beste kunt regelen.

 

Kortom, u kunt met al uw wensen en financiële vragen bij ons terecht.

Dat kan gewoon bij u thuis.

Financieel advies

Om nu en in de (nabije) toekomst volop te genieten van het leven is het slim om na te denken over wat u wilt met uw vermogen. Misschien eindelijk die verre reis maken of juist een deel van uw vermogen aan uw kinderen schenken? Dit soort leuke dingen kost echter geld. Dat hoeft niet altijd uw spaargeld te zijn. Als u overwaarde heeft op uw huis, kunt u die overwaarde vrijmaken. Maar hoe weet u wat daarvoor de beste manier is?

Uw seniorenadviseur helpt u met uw (financiële) vragen.

Internetbankieren

Bijna alles kan tegenwoordig via internet worden geregeld. Uw bankzaken. Maar hoe? Is dat niet moeilijk? En is het wel veilig?

De banken hebben het antwoord op deze vragen.

Internet(bankieren) biedt veel gemak.

De seniorenadviseur kent de weg en onderhoudt nauwe contacten met lokale organisaties en specialisten. We kunnen u in contact brengen met de juiste personen op het gebied van: wonen en zorg, schenken en erven en uw vermogensplanning.

Kortom: Wij hebben een breed netwerk, dat wij graag voor u inzetten.

Wat kan de seniorenadviseur van voor u betekenen?

Seniorenadviseur is altijd bereid om u persoonlijk uitleg te geven over bijvoorbeeld pinnen, chippen en internetbankieren.

Daarnaast kunt u de adviseur vragen hoe u met schenken om kunt gaan of wat handig is in verband met het regelen van de erfenis.